Antena 3 CNN Show Patrick Dempsey, desemnat "Cel mai sexy bărbat în viață" de publicația People

Patrick Dempsey, desemnat "Cel mai sexy bărbat în viață" de publicația People

Actorul hollywoodian Patrick Dempsey a fost desemnat "Cel mai sexy bărbat în viață" al anului 2023 de către publicația People.

de Ioana Mircea    |    08 Noi 2023   •   12:22

Revista People l-a desemnat pe actorul de la Hollywood, Patrick Dempsey, în vârstă de 57 de ani, "Cel mai sexy bărbat în viață" al acestui an.

"Sunt fericit că au luat o decizie și că am fost eu anul acesta”, a mărturisit actorul. El a mai spus că a fost șocat atunci când a aflat vestea cea mare și că familia lui a început să râdă, crezând că este vorba despre o glumă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Am început să râd, de genul, asta e o glumă, nu? Întotdeauna am fost domnișoara de onoare", a spus Patrick Dempsey în cadrul emisiunii “Jimmy Kimmel Live!”.

Citește și: Fantoma lui Marilyn Monroe a aruncat cu lucruri la filmările peliculei "Blonde", spun actorii | "A fost cu noi"

Patrick Galen Dempsey  este actor și pilot de curse american, cunoscut pentru rolul său de neurochirurg din serialul Anatomia lui Grey. Înainte de Anatomia lui Grey a avut mai multe apariții în televiziune și a fost nominalizat pentru un Premiu Emmy”, potrivit cnn.com.

×
Subiecte în articol: Hollywood Patrick Dempsey
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close