Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Zăvoranu, mesaj dur pentru influencere: „Să le ziceți că vrem să dormim și noi noaptea fără coșmaruri”

Oana Zăvoranu, mesaj dur pentru influencere: „Să le ziceți că vrem să dormim și noi noaptea fără coșmaruri”

Oana Zăvoranu, mesaj dur pentru influencere: „Să le ziceți că vrem să dormim și noi noaptea fără coșmaruri”
Sursa foto: Foto: Instagram/oana.zavoranu
18 Feb 2019   •   23:59

Oana Zăvoranu a postat un mesaj dur pe contul de socializare în care atacă mai multe influencere. Cum era de așteptat, unii fani au susținut-o pe vedetă, în timp ce alții nu au fost de acord cu ea.

„Să îmi spuneți și mie dacă știți cumva, de ce se pozează toate ‘divele p..i, designetițele de carton reciclabil și influenceele my ass, în poziții de crăcăneala și orgasme multiple…??? Urâte sunt, strâmbe nu mai spun… Să le ziceți că vrem să dormim și noi noaptea fără coșmaruri, că vorba aia, nu avem nicio vină  Să ne ferească Dumnezeu, așa nesătule și veșnic în călduri sunt astea???  Și cu tot cu agitația lor…nimic frate, n-au parte de EA, asta e clar”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa imi spuneti si mie daca stiti cumva, de ce se pozeaza toate ‘divele’ p..ii, designetitele’ de carton reciclabil si influenceele My Ass, in pozitii de cracaneala si orgasme mutiple...?????? Urate sunt, strambe nu mai spun... Sa le ziceti ca vrem sa dormim si noi noaptea fara cosmaruri, ca vorba aia, nu avem nici o vina ??? Sa ne fereasca Dumnezeu,asa nesatule si vesnic in calduri sunt astea..??? Si cu tot cu agitatia lor...nimic frate, n-au parte de EA, asta e clar....??? Get lost bitch ? #getlost #bitch #really #nochance #ridiculous #ugly

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close