Antena 3 CNN Show Tabloid Monica Gabor primește o lovitură devastatoare. De ce trebuie să se întoarcă de urgență în România

Monica Gabor primește o lovitură devastatoare. De ce trebuie să se întoarcă de urgență în România

Monica Gabor primește o lovitură devastatoare. De ce trebuie să se întoarcă de urgență în România
Sursa foto: Foto: Facebook/Monica Gabor & Mr Pink
22 Sep 2017   •   09:14

Se pare că în momentul în care a ales să plece în Los Angeles și să se stabilească acolo alături de logodnicul ei, Mr. Pink, Monica Gabor și-a dizolvat toate firmele prin intermediul cărora își desfășura activitățile în domeniul televiziunii.

În urmă cu patru ani, în anul 2013, compania SC Monica Gabor SRL intrase și ea în lichidare și în acel moment avea o datorie la bugetul de stat de 7.329 de lei, potrivit wowbiz.ro.

Această firmă a Monicăi fusese înființată în anul 2006, și a fost pe pierdere, deși mică, în anii 2008 și în 2009. Pierderea era una de ordinul sutelor de lei anual, dar după aceea, în documentele oficiale, nu au mai fost înregistrate rezultate.

Din toate aceste motive vine ca o surpriză neplăcută faptul că mai mulți oameni de afaceri străini au intentat un proces împotriva ei care solicită radierea firmei vedetei românești. Procesul a fost demarat luna trcută la Tribunalul București.

În afară de firma SC Monica Gabor Media SRL, în aceeași calitate de pârât ea mai apare și în Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București. Următorul termen fixat este pe 24 octombrie, pe data de 12 septembrie totul a fost amânat din cauza lipsei de procedură.

×
Subiecte în articol: monica gabor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close