Antena 3 CNN Show Mircea Badea și Teo Trandafir, față în față, din nou, după 24 de ani | ”Eu sunt de vină pentru orice”

Mircea Badea și Teo Trandafir, față în față, din nou, după 24 de ani | ”Eu sunt de vină pentru orice”

Teo Trandafir și Mircea Badea au prezentat împreună emisiunea „Bună dimineața, România!” (1995-1997), de la Tele7 ABC, iar între 1998 și 2000, cei doi au continuat să îi încânte pe români la matinalul Antenei 1. Românii au dus mereu dorul acestui cuplu TV.

Mircea Badea și Teo Trandafir, față în față, din nou, după 24 de ani | ”Eu sunt de vină pentru orice”
Sursa foto: Facebook/Teo Trandafir
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Ian 2024   •   13:28

Mircea Badea și Teo Trandafir vor fi, din nou, împreună, pe ecrane, după 24 de ani.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea imagini cu Mircea Badea și Teo Trandafir.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Într-un interviu pentru DC News, realizatoarea TV fost întrebată dacă ar mai funcționa astăzi un format cu Teo Trandafir și Mircea Badea.

„Cred că ar funcționa. Traiectoriile noastre sunt atât de diferite, dar esența noastră este aceeași. Mircea îmi spunea că își amintește și lucruri dintr-o altă viață și că acel Mircea nu mai este. Sunt convinsă că nu este așa, nu există un buton pornit/oprit a ceea ce sunt și a ceea ce voi deveni. Cred că lucrurile odată aflate în interiorul tău, de mic, vor rămâne acolo până în momentul în care o să mori de bătrânețe.

Acele lucruri ale noastre ne sunt compatibile și, indiferent de cât de diferiți am fi devenit acum, dacă facem apel la esența noastră și la ceea ce ne reprezintă cu adevărat, click-ul se va face din nou, fără îndoială”, ne-a spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir și Mircea Badea s-au reunit pentru primul podcast pe care îl face Teo, care va fi lansat azi, la ora 19.00.

”Toate poveștile mele încep cu ” Muream de foame...”:

Vocația mea, talentul meu... Am și eu un talent pe planeta asta - să fiu de vină. Deci eu sunt de vină pentru orice”, este o frântură din mărturiile lui Mircea Badea făcute în podcastul lui Teo Trandafir.

Pentru prima oară în vizită la mine acasă, Mircea Badea chiar el. Podcastul @gandlagandcuteo se lansează cu el, firește....

Publicată de Teo Trandafir pe Luni, 15 ianuarie 2024


 

 

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Teo Trandafir
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close