Antena 3 CNN Show Tabloid Marcel Toader, supus la detectorul de minciuni. Ce a arătat aparatul

Marcel Toader, supus la detectorul de minciuni. Ce a arătat aparatul

Marcel Toader, supus la detectorul de minciuni. Ce a arătat aparatul
Sursa foto: Foto: Facebook/Maria Constantin
20 Sep 2017   •   12:11

Marcel Toader a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunţat că divorţează de Maria Constantin, mai ales pentru că motivul invocat este infidelitatea cântăreţei.

Acum, bărbatul a decis să facă un test poligraf, care să confirme că spune adevărul despre viitoarea lui fostă soţie, potrivit Cancan.ro.

"Eu am venit amărât pentru că eu nu am cum să mint! Chiar şi testul poligraf, vă asigur, că spune adevărul. Toate lucrurile pe care le-am spus, aşa... cronologic, le menţin încă, aceleaşi sunt şi aceleaşi le spun tuturor! Voiam să se dovedească prin acest test că spun adevărul, chiar dacă nu este o probă acceptată în instanţă. Fac orice pentru a-mi dovedi nevinovăţia", a declarat Marcel Toader.

Din păcate însă, din cauza problemelor grave de sănătate, poligraful nu a înregistrat nişte rezultate concludente. Marcel Toader suferă de: infarct miocardic acut anterior cu supradenivelare de segment stâng, disfuncţie sistolică moderată cu ventriculul stâng, insuficienţă mitrală uşoară, hipertensiunea arterială stadiul I jnc7, pericardită epistenocardiacă în cantitate mică şi tabagism cronic.

×
Subiecte în articol: Marcel Toader
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close