Antena 3 CNN Show Showbiz Karl Lagerfeld și-a făcut pisica moștenitoare: I-a lăsat o avere

Karl Lagerfeld și-a făcut pisica moștenitoare: I-a lăsat o avere

Karl Lagerfeld și-a făcut pisica moștenitoare: I-a lăsat o avere
Sursa foto: Foto: youtube.com
19 Feb 2019   •   17:51

Celebrul creator de modă Karl Lagerfeld a încetat din viață la 19 februarie, la vârsta de 85 de ani. În urma designerului a rămas pisica sa, Choupette, care va moșteni o adevărată avere.

Într-un interviu pentru revista Numero, care-l întreba cum își imaginează funeraliile, a declarat: ”Ce oroare! Nu o să fie nicio înmormântare. Mai bine mor. De când cu poveștile astea triste legate de familia Hallyday, și cu funeraliile de la La Madeleine, totul are aerul unei farse. Am cerut să fiu incinerat și cenușa mea să fie împrăștiată împreună cu cea a mamei mele....și cu cea a lui Choupette (pisica lui Karl Lagerfeld - n.r), dacă moare înaintea mea”, amintește Le Parisien.

”Este irezistibilă”, povestea Lagerfeld în platoul emisiunii ”Le Divan”, a lui Marc-Olivier Fogiel, la 24 februarie 2015, vorbind despre Choupette. Întrebat de realizatorul emisiunii ce loc are pisica în viața lui, Lagerfeld a explicat:”Are propria ei avere, este o moștenitoare. Dacă mi se întâmplă ceva, persoana care se va ocupa de ea nu va trăi cu siguranță în mizerie. Publicitatea în care a apărut ea, banii făcuți de ea, nu îi iau eu, au fost puși de-o parte special pentru ea. Choupette este o fetiță bogată”, a explicat atunci creatorul de modă, potrivit miscareaderezistenta.ro. 

×
Subiecte în articol: pisica
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close