Antena 3 CNN Show Fotografiile cu care David și Victoria Beckham și-au cucerit fanii. Ce loc au ales pentru a petrece o seară romantică (FOTO)

Fotografiile cu care David și Victoria Beckham și-au cucerit fanii. Ce loc au ales pentru a petrece o seară romantică (FOTO)

Fotografiile cu care David și Victoria Beckham și-au cucerit fanii. Ce loc au ales pentru a petrece o seară romantică (FOTO)
Sursa foto: foto: Instagram/ Victoria Beckham
18 Ian 2018   •   15:35

David și Victoria Beckham au petrecut o vacanță de neuitat în Paris, unde s-au distrat de minune. Așa cum era de așteptat, aceștia le-au arătat și fanilor o mică parte din experiența lor, prin intermediul rețelelor sociale. 

Victoria a postat o fotografie de la un restaurant deosebit alături de tatăl copiilor ei. "Pupici din Paris", a spus aceasta internauților. 

La rândul său, David s-a gândit să le arate urmăritorilor săi ce delicatese a mâncat acolo pentru a-i inspira și a-i provoca să încerce mâncăruri noi. Aceștia au mâncat melci, unul dintre felurile de mâncare preferate ale fotbalistului, și au băut vin roșu. 

Și pentru că au avut parte de o adevărată întâlnie romantică, Victoria și-a ales ținuta cu mare grijă. A purtat o rochie lungă și elegantă, care ne duce cu gândul la anii 70', inspirată din propria ei colecție de haine. A fost pe gustul fanilor și de data aceasta. 

×
Subiecte în articol: victoria beckham paris
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close