Antena 3 CNN Show Cum arată acum Dylan, fiul Nadiei Comăneci | Tânărul s-a fotografiat alături de iubita sa şi de părinţi

Cum arată acum Dylan, fiul Nadiei Comăneci | Tânărul s-a fotografiat alături de iubita sa şi de părinţi

Iată cum arată Dylan, fiul Nadiei Comăneci. Nadia Comăneci, cea mai valoroasă gimnastă a lumii este căsătorită cu Bart Conner, iar împreună au un fiu, Dylan. Recent, tânărul a fost surprins alături de iubită şi de părinții săi, la un eveniment important.

Cum arată acum Dylan, fiul Nadiei Comăneci | Tânărul s-a fotografiat alături de iubita sa şi de părinţi
Sursa foto: Facebook, Nadia Comăneci
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mai 2023   •   10:41

Dylan, fiul Nadiei Comăneci şi al lui Bart Conner, are acum iubită. Tânărul, în vârstă de 16 ani, a participat alături de părinții săi la un eveniment important, dar și alături de iubita sa.

Nadia Comăneci și soțul ei au organizat Oklahoma  „Hall of Fame", un eveniment de care se ocupă de 26 de ani.

About last night celebration @IGHOF International Gymnastics Hall of Fame .. family❤️

Publicată de Nadia Comaneci pe Duminică, 21 mai 2023

„Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală”, a declarat Nadia Comăneci, despre relația de prietenie a fiului ei, pentru prosport.ro.

Citeşte şi: Regele Charles al III-lea, prima vizită în România, după încoronare: Va fi primit de Klaus Iohannis la Cotroceni

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„A fost un eveniment deosebit. Cei onorați să facă parte din Hall of Fame au fost foarte emoționați. Aș putea spunea că au fost momente emoționante, de aducere aminte”, a mai declarat Nadia Comăneci.

De 26 de ani Nadia Comăneci, cea mai valoroasă gimnastă a lumii din toate timpurile și soțul ei, Bart Conner, organizează în Oklahoma, Hall of Fame.

Ultima ediție din cele 26 a fost organizată la finalul săptămânii trecute.

De astă dată onorați să fie incluși în galeria celor mai cunoscuți gimnaști ai lumii au fost: Gaylord Mitch, Koji Gushiken și Oksana Omelianchik.

×
Subiecte în articol: Nadia Comăneci fiu familie iubita
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close