Antena 3 CNN Show Tabloid Drama incredibilă a unei vedete de la noi! S-a chinuit toată copilăria ei: „Oamenii mă priveau cu dispreț fiincă aveam păduchi și râie”

Drama incredibilă a unei vedete de la noi! S-a chinuit toată copilăria ei: „Oamenii mă priveau cu dispreț fiincă aveam păduchi și râie”

Drama incredibilă a unei vedete de la noi! S-a chinuit toată copilăria ei: „Oamenii mă priveau cu dispreț fiincă aveam păduchi și râie”
17 Oct 2018   •   17:55

O vedetă de la noi a avut o copilărie de-a dreptul cumplită, sărăcia lucidă în care a trăit marcând-o pe viață. Chiar dacă a lăsat în urmă acești demoni, devenind o apreciată doamnă a showbiz-ului autohton, amintirile continuă să nu-i dea pace.

Nadine, căci despre ea este vorba, a mai vorbit în trecut despre sărăcia care i-a marcat copilăria. Însă, lucrurile stau chiar mai rău decât credeam. Mulatra a făcut dezvăluiri cutremurătoare, despre sacrifiile pe care le-a făcut și chinurile pe care le-a îndurat.

„Sărăcia îmi ajunsese la os. Am avut ani de zile în care nu exista săptămână în care să nu mă duc să cer un ou sau o pâine, iar vecinii nici să nu deschidă. Nu-mi permiteam să cumpăr haine, să plătesc biletele la trenuri, pentru a merge în ţară, la festivaluri, şi m-am angajat.

Aveam 13 ani. Am făcut curat în curţile oamenilor, adunam iarba. Pentru a face nişte bani, am fost vânzătoare la metrou. Oamenii mă priveau cu dispreţ fiindcă, deseori, se întâmpla să am păduchi sau râie şi ei să-şi ferească copiii de mine”, a povestit Nadine, la o emisiune TV, potrivit Adevărul.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close