Antena 3 CNN Show Tabloid Dramă în familia Andreei Esca! Ce mesaj a apărut pe o rețea de socializare

Dramă în familia Andreei Esca! Ce mesaj a apărut pe o rețea de socializare

Dramă în familia Andreei Esca! Ce mesaj a apărut pe o rețea de socializare
29 Mar 2017   •   07:47

Mătuşa Andreei Esca a murit marţi, după o grea suferinţă, lăsând în urmă familia şi cunoscuţii îndureraţi. Tristul anunţ a fost făcut de vărul Andreei, Cristian Furdi.

Cristian Furdi, stabilit de mulţi ani în Canada, a deplâns moartea mamei sale pe reţeaua de socializare. Din postările anterioare ale vărului Andreei rezultă că mama lui s-a luptat cu o boală incurabilă, cancerul, iar marţi a pierdut lupta cu viaţa.

”Nimic mai puternic decât dragostea mamei pentru copilul ei... Mămica mea... Aş vrea să ştii că am SIMŢIT, am VĂZUT şi am STIUT... Tu ai fost acolo pentru primul meu zâmbet, primul oftat, primul pas, prima lacrimă, prima victorie dar şi prima înfrângere, la bine dar mai ales la greu... Ai suferit mai mult decât mine pentru orice neîmplinire a mea şi te-ai bucurat mai mult decât mine pentru fiecare crâmpei de fericire... Te-ai luptat cu oricine a îndrăznit să mă judece şi doar eu eram ”leul tău cu dinţi pătraţi”...Cel mai bun şi fără de cusur.. Tu ai fost şi eşti ÎNGERUL MEU...Chiar dacă azi te-ai înălţat la EL, ai să fii mereu cu mine... Jur! Te iubesc frumoasa mea mămică... Dumnezeu să te odihnească în pace...”

×
Subiecte în articol: andreea esca
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close