Antena 3 CNN Show Tabloid Doliu în muzica populară din România - Artistul a murit departe de casă

Doliu în muzica populară din România - Artistul a murit departe de casă

Doliu în muzica populară din România - Artistul a murit departe de casă
20 Oct 2019   •   11:10

Artistul de muzică populară Călin Horon a murit la 49 de ani.  Un îndrăgit cântăreț a murit la 49 de ani, iar rudele și apropiații îl conduc astăzi pe ultimul drum. Regretatul artist s-a luptat cu temutul cancer.

Solistul de muzică populară Calin Horon s-a stins din viață la 49 de ani, după ce organismul său a cedat în războiul dificil cu cancerul. Stabilit în statul american Illinois de multă vreme, cântărețul român a fost diagnosticat cu maladia cumplită în urmă cu trei ani. Membru al bisericii Ghetismani din Chicago, el va fi înmormântat azi, la o săptămână de când a murit. El își va dormi somnul de veci la Benson Family Funeral Home 3224 W Montrose Ave.

“În 2016, am fost descoperit cu un cancer malignal de gradul IV, stadiu terminal, nu era nicio soluție. Am început chimioterapia, din trei în trei săptămâni. În 2017, am avut un accident pe trecerea de pieton, un băiat din Venezuela m-a luat din plin și m-a aruncat peste capota mașinii, și de acolo m-a scos Domnul. În octombrie 2018, am hotărât să iau Legământul cu Domnul, deși am fost cântăreț de muzică populară timp de 24 de ani. În noiembrie, am fost în căruț cu rotile, iar într-o lună de zile, Dumnezeu și-a arătat puterea Lui, îndurarea și mila Lui, că are îndurare de fiecare. Am fost un gunoi, un nenorocit în fața lui Dumnezeu. N-am știut că există Dumnezeu până la 46 de ani, deși am trecut prin muzica folclorică prin toate păcatele lumii”, dezvăluia Călin Horon, în urmă cu doar câteva luni, în cadrul unei mărturii la Biserica Maranata din Phoenix, Arizona, potrivit crestintotal.ro.

×
Subiecte în articol: doliu muzica populara
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close