Antena 3 CNN Show Showbiz Cum a făcut avere de milioane de euro preotul Pomohaci. „A început cu un magazin la ţară și ...”

Cum a făcut avere de milioane de euro preotul Pomohaci. „A început cu un magazin la ţară și ...”

Cum a făcut avere de milioane de euro preotul Pomohaci. „A început cu un magazin la ţară și ...”
de S.T.    |    20 Iul 2017   •   10:03

Preotul Cristian Pomohaci a strâns o avere impresionantă: maşini de lux, bani şi apartamente în mai multe oraşe din ţară.

Cristian Pomohaci, preotul-cântăreţ acuzat de pedofilie şi anchetat de procuratură, şi-a început cariera de preot în localitatea Moşuni, judeţul Mureş, unde slujeşte de 18 ani. Este preot paroh al Bisericii Moşuni-Veţa, cu hramul Sf. Nicolae. Astăzi, preotul are o avere impresionantă. Potrivit ziardecluj.ro, Pomohaci, considerat preotul săracilor, deţine apartamente în mai multe oraşe din ţară, opt dintre ele fiind în Cluj, în valoare de 1,2 milioane de euro. 

Click a aflat cum a reuşit preotul să pună ban pe ban. „A început cu un magazin la ţară, în satul Moşuni, unde slujeşte. Uleiul şi făina pe care i le aduceau enoriaşii le vindea apoi în magazinul lui”, a povestit un apropiat al preotului, care preferă să rămână anonim. Un reportaj realizat de Pro Tv în 2011 arăta cum preotul revindea şi lumânările.

×
Subiecte în articol: preot Pomohaci avere
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close