Antena 3 CNN Show Colind dincolo de restricții. Vasile Șeicaru, urare în direct, la Antena 3

Colind dincolo de restricții. Vasile Șeicaru, urare în direct, la Antena 3

Jurnalista Mirela Voicu a cântat, în ajunul Crăciunului, un colind, în direct la Antena 3. Aceasta a colindat-o atât pe mama ei, a cărei onomastică este serbată astăzi, cât și pe realizatoarea emisiunii Obiectiv și pe telespectatori.

Colind dincolo de restricții. Vasile Șeicaru, urare în direct, la Antena 3
Sursa foto: Facebook / Vasile Seicaru
de Laura Dinu    |    24 Dec 2020   •   15:25

”Eu m-am făcut de râs cu acest colind. Dar întotdeauna sunt salvată la timp de Vasile Șeicaru, prietenul meu pe care îl salut și căruia îi spun că îl iubesc foarte tare și că abia aștept să facem împreună o cântare adevărată”, a spus Mirela Voicu

Artistul a intrat într-o convorbire telefonică la Antena 3 unde a declarat că este nerăbdător să treacă acest an. 

”Cu nerăbdare aștept să treacă acest an care a fost destul de urât pentru noi, cel puțin pentru noi, artiștii, care ne-a ținut departe de scenă. Noi suntem artiști de scenă și am văzut scena foarte puțin, spre deloc”, a declarat Vasile Șeicaru. 

”Mi-aș dori să pot ajunge cât mai repede pe scenă, să pot cânta oamenilor, pentru că, prin felul lui de a fi, artistul trebuie să fie aproape de spectatori. Îmi doresc foarte mult să fiu sănătos, vă doresc și vouă să fiți sănătoși, eu să vin cu cântecele mele, voi cu gândurile voastre bune. Și nu uitați un singur lucru: Nu vă lăsați păcăliți, oameni buni!”, a spus Vasile Șeicaru.

Aflat la mare împreună cu familia pentru sărbătoarea Crăciunului, artistul a lăudat-o pe Mirela Voicu pentru interpretarea colindului. 

”Nu te mai plânge, cânți foarte bine!”

×
Subiecte în articol: Mirela Voicu vasile seicaru
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close