Antena 3 CNN Show Ciudatul ritual de frumusețe al Antoniei! Cum de arată atât de bine: ”Nu vreau să fiu falsă și recunosc!”

Ciudatul ritual de frumusețe al Antoniei! Cum de arată atât de bine: ”Nu vreau să fiu falsă și recunosc!”

Ciudatul ritual de frumusețe al Antoniei! Cum de arată atât de bine: ”Nu vreau să fiu falsă și recunosc!”
30 Ian 2018   •   11:54

Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Deși este mămică și are deja trei copii, artista arată extraordinar. Ea are și mici reguli de care ține cont pentru a avea o viață fericită și sănătoasă.

”Am zis ca de maine ma apuc de sala! Am facut doua trei zile si iarasi am trisat, dar de data asta sunt pusa pe treaba. Am trei copii si trebuie sa fiu in forma. Vreau sa le dovedesc oamenilor ca se poate si cu 3, 5 copii. Tine si de dieta, incerc sa nu mananc prostii, nu fac foamea, mananc sanatos, dar mai trisez din cand in cand. Conteaza intai dieta si apoi sala. Alex este motivatia mea, ma ajuta sa nu mananc prostii. Placerile mele vinovate sunt inghetata si orezul cu lapte” a povestit Antonia la Antena 1.

 

 ”Din păcate nu am nici un talent să mă coafez acasă, cred că nici nu mi-am dat interesul să mă coafez acasă. Îmi e foarte lene. Mă spăl într-adevăr acasă dar îl las aşa natural. Tenul mi-l îngrijesc acasă, folosesc o crema simpla hidratanta. O sa fiu sincera si uneori dorm machiata, nu este sanatos, nu recomand, ma cearta si mama, dar nu vreau sa fiu falsa, asta e”, a spus artista.

 

 

×
Subiecte în articol: dieta sala machiaj frumusete ritual Antonia
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close