Antena 3 CNN Show Showbiz Bianca Drăgușanu, declarație inedită în direct: „Relația mea atârnă de un fir de păr rupt. Nu forța pe cineva să te iubească”

Bianca Drăgușanu, declarație inedită în direct: „Relația mea atârnă de un fir de păr rupt. Nu forța pe cineva să te iubească”

Bianca Drăgușanu, declarație inedită în direct: „Relația mea atârnă de un fir de păr rupt. Nu forța pe cineva să te iubească”
Sursa foto: Foto: Facebook/Bianca Dragusanu
22 Mar 2018   •   20:53

Declarație inedită făcută de Bianca Drăgușanu în direct. Vedeta TV a dezvăluit făcând referire la mărturisirea unei amice care este secretul unei relații reușite.

„Relația mea atârnă de un fir de păr rupt. Asta mi-a spus de dimineață o fată de la mine de la atelier. Mi-a cerut un sfat. Ce să facă să îl aducă pe iubi al ei înapoi? Mi-a povestit de jocuri, tertipuri, urzeli pe care le făcea să îl mai prindă din când în când. E disperată pentru că nu îi iese! Mi-am amintit de cele trei reguli de aur ale iubirii care funcționează întotdeauna. Sunt scrise de psihologi, nu de mine, stați liniștiți că nu le inventez eu! Nu forța pe cineva să te iubească. Oamenii nu sunt obligați să răspundă reciproc la sentimentele pe care le ai pentru ei. Trebuie să alegi alegerea și sentimentele oamenilor din jurul tău. Dacă ești iubită, vei simți asta. Dacă ai dubii, intuiția nu te înșală. Când începi să ai dubii, ce crezi? Intuiția chiar nu te înșală! Dacă petrece cu tine foarte mult timp, te respectă și vrea să îți îndeplinească dorințele. Când simți că te iubește, nu ai nevoie nici de sfaturi, nici ajutor de la cei din jur. Dacă nu te mai iubește, nu îl ține cu forța. Asta e cea mai mare greșeală din relație", a spus vedeta în emisiunea sa.

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu Victor slav despartire
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close