Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX
Vezi varianta web
PlayAntena 3 LIVE

Radu Tudor: România ar trebui să aibă rapid o ofertă pentru cetăţenii români din Transnistria

A.M.P | 18 Mar 2014   •   19:30
România ar trebui să aibă rapid o ofertă pentru cetăţenii români din Transnistria, a declarat jurnalistul Radu Tudor, în ediţia de marţi a emisiunii "La ordinea zilei", comentând astfel intenţia politicienilor din această regiune de a cere alipirea la Rusia, la două zile de la referendumul din Crimeea.

"Ce se va întâmpla dacă mâine zeci de mii de români din Transnistria vor fi ameninţaţi. Pe noi ne interesează ca stat. România ar trebui să aibă rapid o ofertă pentru cetăţenii români din Transnistria", a declarat Radu Tudor la Antena 3.

Realizatorul "Punctul de întâlnire" a subliniat că întâlnirea de mâine a preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, de la Iaşi, cu omologul său român, Traian Băsescu, trebuie să aibă pe agendă o astfel de discuţie.

"Noi trebuie să întindem o mână acestor români care mâine poimâine vor fi obligaţi să trăiască într-un regim pe care nu îl doresc", a declarat Radu Tudor.

A donat o geantă cu diverse bunuri în scop caritabil. La scurt timp a fost arestat şi condamnat la 17 ani de închisoare. Ce au putut găsi acolo e de-a dreptul şocant 
Avertizare meteo. Cod Galben de ceaţă. Ce zone sunt vizate
Cum va fi vremea săptămâna viitoare. Meteorologii anunţă schimbări
Cum arată Mona Nicolici la 10 ani de când nu mai prezintă ştirile (Foto)
Home Actualitate Politică Externe Economic Sport Life Timp liber High Tech Show Campanii