Antena 3 CNN Război în Israel Ea este fetiță de nouă ani din Isarel, care a murit după ce s-a speriat puternic din cauza unei alarme de război

Ea este fetiță de nouă ani din Isarel, care a murit după ce s-a speriat puternic din cauza unei alarme de război

Viața s-a terminat prea devreme pentru o fetiță de doar nouă ani din Tel Aviv. Tamar Chaya Turpiashvili a suferit un stop cardiac, după ce a trăit un șoc puternic atunci când a început să sune în oraş alarma de război.

Ea este fetiță de nouă ani din Isarel, care a murit după ce s-a speriat puternic din cauza unei alarme de război
Sursa foto: Times of Israel
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Oct 2023   •   21:10

Tamar Chaya Turpiashvili a ajuns, în urmă cu o săptămână, la Spitalul Asuta din Ashdod. Fetiţa s-a speriat puternic din cauza unei alarme şi a suferit un stop cardiac. Medicii au reuşit atunci să o resusciteze, însă starea ei s-a menţinut gravă.

Deși medicii au făcut tot ce au putut pentru fetiță, din nefericire, a pierdut lupta. Ea a murit, astăzi, la spital.

Tată fetei a scris pe Facebook: "Binecuvântat Dayan adevărul. Dragi popor al Israelului, dragi evrei israelieni din diaspora, vreau să vă mulțumesc. Mulțumesc pentru rugăciuni. Tamar era un înger. Creatorul lumii ne-a dat un cadou timp de nouă ani și 10 luni".

Citește și: Ambasadorul Israelului la București, reacție după declarațiile președintelui Erdogan: "Este un discurs greșit și de neacceptat" 

×
Subiecte în articol: copil mort alarmă război
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close