Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă susține că va lua voturi de la alte partide și chiar de la PNL. „O să preiau din programul contracandidaților mei”

Viorica Dăncilă susține că va lua voturi de la alte partide și chiar de la PNL. „O să preiau din programul contracandidaților mei”

Viorica Dăncilă susține că va lua voturi de la alte partide și chiar de la PNL. „O să preiau din programul contracandidaților mei”
de S.T.    |    17 Noi 2019   •   17:27

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, susține că va prelua din programul contracandidaților săi care nu au intrat în turul doi al alegerilor prezidențiale și speră că va primi voturi și de la „cei care au votat PNL în primul tur”. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. „Mi-am manifestat respectul pentru toți contracandidații, o să preiau din programul contracandidaților mei, chiar dacă nu au intrat în turul doi, președintele României trebuie să țină cont de obiectivele fiecărui formațiuni politice, trebuie să fie președintele tuturor românilor”, a spus Viorica Dăncilă.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a făcut un apel la cei care au votat PNL în primul tur să-și schimbe opțiunea.

Citiți și:

Viorica Dăncilă: „Vedem un preşedinte arogant care îi sfidează pe români, înţeleg că nu are ce să spună că în cinci ani de zile nu a făcut nimic”

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close