Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, bătută în plină stradă. Viitorul premier al României, agresat pentru că a rupt afișe electorale

Viorica Dăncilă, bătută în plină stradă. Viitorul premier al României, agresat pentru că a rupt afișe electorale

Viorica Dăncilă, bătută în plină stradă. Viitorul premier al României, agresat pentru că a rupt afișe electorale
Sursa foto: Foto: Facebook/Viorica Dăncilă
de M.Z.    |    18 Ian 2018   •   16:49

Viorica Dăncilă, propunerea PSD-ALDE la fotoliul de premier al României, a fost bătută și înjurată în plină stradă, în urma cu nouă ani, de un adversar politic, simpatizant al PDL, în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009. 

Totul s-a întâmplat sub ochii primarului de atunci al orașului Videle, Lucian Militaru. Viorica Dăncilă a povestit procurorilor că se afla într-o acțiune electorală pe străzile orașului Videle, alături de o echipă de tineri PSD-iști. La un moment dat, ea a fost abordată de primarul PDL Lucian Militaru, care i-a reproșat faptul că a rupt două afișe electorale cu Traian Băsescu.

Între cei doi ar fi existat un schimb mai dur de replici. Atunci a intervenit C.N., un apropiat al edilului, care a ieșit dintr-o mașină, a înjurat-o și a lovit-o pe Dăncilă. „În timp ce discutam, din mașină a coborât un membru PDL, N.C., care a început un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care ma însoțeau. Dupa ce a terminat o altercație cu respectivul, s-a întors spre mine și m-a lovit. Sub ochii primarului. (...)”, declara Viorica Dăncilă la acea vreme. Cazul s-a finalizat cu neînceperea urmăririi penale pentru agresor.
 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close