Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: “CSAT ar trebui să interzică toate deplasările externe ale doamnei Dăncilă”

Victor Ponta: “CSAT ar trebui să interzică toate deplasările externe ale doamnei Dăncilă”

Victor Ponta: “CSAT ar trebui să interzică toate deplasările externe ale doamnei Dăncilă”
20 Ian 2019   •   10:42

Fostul premier Victor Ponta critică în termeni duri vizita surpriză a premierului Viorica Dăncilă în Israel si declară  că România a fost făcută de râs din nou în faţa tuturor prin atitudinea afisata de şefa Guvernului.

Ponta vine şi cu o propunere drastică în ceea ce o priveşte pe Dăncilă, şi anume ca Parlamentul şi CSAT să îi interzică să mai efectueze deplasări externe deoarece afectează interesele strategice şi de securitate ale României.

 “În mod normal ar fi de râs - din păcate este de plâns! România este făcută de râs în fața tuturor - și pe urmă ne batem cu cărămida în piept!

România exercită pentru prima data în istorie Președinția Consiliului Uniunii Europene - așa zisul Premier Doamna Viorica Dăncilă merge în vizită secretă în Israel ( unde a trimis-o “Șefu” - încă nu știm de ce , probabil pentru un business al lui ) / nu ințelege deloc ce spune Premierul Israelului în limba engleză și aprobă penibil critica acestuia la adresa Uniunii Europene!

CSAT și Parlamentul ar trebui să interzică toate deplasările externe și contactele la nivel internațional ale Doamnei Viorica Dăncilă - este vorba în mod clar de afectarea intereselor strategice și de securitate ale României! “ a scris Victor Ponta pe Facebook.

Deplasarea șefei Guvernului în Israel nu a fost anunțată de reprezentanții Executivului, informații despre aceasta fiind publicate într-un comunicat de presă al Guvernului, abia după întâlnirea dintre cei doi oficiali. 

Premierul Israelian, Benjamin Netanyahu, i-a spus Vioricăi Dăncilă că se așteaptă ca România să își mute ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim și că premierul român să apere interesele Israelului în cadrul Uniunii Europene.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close