Antena 3 CNN Politică Un senator PSD a descoperit o nouă clasă socială, precariatul, și cere explicații Guvernului

Un senator PSD a descoperit o nouă clasă socială, precariatul, și cere explicații Guvernului

Un senator PSD a descoperit o nouă clasă socială, precariatul, și cere explicații Guvernului
18 Ian 2018   •   12:38

Un senator PSD vorbeşte despre apariţia unei noi clase sociale, precariatul, care ameninţă sistemul capitalist. Cere explicaţii Guvernului

Miron Alexandru Smarandache, senator PSD de Bacău, spune că în lume sunt ample mobilizări capitaliste care au dat naştere la apariţia unei noi clase sociale, precariatul. El a adresat o interpelare Ministerului de Externe, referitoare la potenţialele efecte ale acestor mişcări asupra României, scrie economica.net.

Miron Alexandru Smarandache, senator PSD de Bacău, spune că în lume sunt ample mobilizări capitaliste care au dat naştere la apariţia unei noi clase sociale, precariatul. El a adresat o interpelare Ministerului de Externe, referitoare la potenţialele efecte ale acestor mişcări asupra României.


Iată, integral, interpelarea adresată de senatorul PSD Ministerului de Externe, în data de 11 decembrie:

“Obiectul întrebării: Afectarea României de către mobilizările anticapitaliste

Stimate domnule ministru,

În ţările Europei, dar şi în Statele Unite ale Americii, sunt în vogă în ultima perioadă ample mobilizări anticapitaliste. Oamenii ies preponderent în stradă în multe ţări europene, iar vocile anti Uniunea Europeană se înteţesc după “Brexit”. Aceste mişcări de protest de genul “indignaţii” denotă, în opinia sociologilor, formarea unei noi clase sociale, precariatul, din oameni care protestează urmărind reglarea unor sisteme financiare sau chiar a sistemului economic.

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close