Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, dat de gol de Sebastian Ghiță: „Are înregistrări cu Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, în biroul de la Cotroceni”

Traian Băsescu, dat de gol de Sebastian Ghiță: „Are înregistrări cu Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, în biroul de la Cotroceni”

Traian Băsescu, dat de gol de Sebastian Ghiță: „Are înregistrări cu Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, în biroul de la Cotroceni”
20 Mar 2018   •   21:45

Sebastian Ghiță l-a dat de gol pe Traian Băsescu! Deși fostul președinte nu a confirmat niciodată că ar deține înregistrări din biroul său de la Cotroceni, Ghiță confirmă că Băsescu deține imaginile filmate la Palat.

”Așa mi-a spus mie fostul președinte, așa i-a spus și Elenei Udrea, și lui Dan Andronic, că are înregistrări. Explicația dânsului e că, oricât de mult ne-am război între noi, îl face, ca fost președinte, să îndure problemele cu familia, cu arestările, cu denunțătorul, fostul soț al fiicei, cu lucruri forțate și să nu folosească acele înregistrări. Ce ar putea să facă? Să îl trimită pe Coldea la pensie? E la pensie! Să prezinte nenumăratele vizite ale lui Kovesi la dânsul în birou? A spus-o de 100 de ori și toți știm. Nu pot să spun, cu certitudine, că Florian Coldea și Codruța Kovesi servesc alte interese decât cele românești.”, a spus Ghiță în cel de-al patrulea episod al interviului acordat lui Ion Cristoiu, pentru Evenimentul Zilei.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita Florian Coldea cotroceni
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close