Antena 3 CNN Politică Teodor Meleşcanu, despre întâlnirea ratată dintre Dăncilă şi Juncker: A fost o disfuncţionalitate

Teodor Meleşcanu, despre întâlnirea ratată dintre Dăncilă şi Juncker: A fost o disfuncţionalitate

Teodor Meleşcanu, despre întâlnirea ratată dintre Dăncilă şi Juncker: A fost o disfuncţionalitate
Sursa foto: Foto: Gov.ro
18 Sep 2018   •   18:09

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat marţi, referitor la întrevederea ratată de luni a premierului Viorica Dăncilă cu preşedintele C.E, Jean-Claude Juncker, că ”o comunicare mai bună ar putea să împiedice aceste mici episoade negative”, fiind vorba despre o ”disfuncţionalitate”.

„Din păcate se mai întâmplă, atunci când e presiune foarte mare pe programul unei personalităţi cum este domnul Jean Claude Juncker, care este preşedintele Comisiei Europene, să apară şi astfel de momente. Din fericire s-a rezolvat, întâlnirea s-a realizat. Sigur, o comunicare mai bună ar putea să împiedice aceste mici episoade negative, care după părerea mea nu trebuie să umbrească importanţa reuniunii care a avut loc la Bucureşti.

Problema e de comunicare, chiar dacă SPP are aceste atribuţii şi poate foarte bine să le comunice celor care beneficiază de aceste informaţii, bănuiesc că era vorba de primul-ministru. În mod evident a fost o disfuncţionalitate, dar nu cred că asta trebuie să umbrească cumva Summit-ul şi rezultatele lui”, a declarat ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Melescanu juncker Dancila intalnire
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close