Antena 3 CNN Politică Surse: Omul lui Dragnea, reținut de DNA, a fost denunțat de Pinalti. Ce acuzații i se aduc lui Ionel Arsene

Surse: Omul lui Dragnea, reținut de DNA, a fost denunțat de Pinalti. Ce acuzații i se aduc lui Ionel Arsene

Surse: Omul lui Dragnea, reținut de DNA, a fost denunțat de Pinalti. Ce acuzații i se aduc lui Ionel Arsene
de M.Z.    |    18 Ian 2018   •   17:37

Denunțul în dosarul în care șeful Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost reținut joi 24 de ore de procurorii DNA, ar fi fost făcut de Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, fostul primar din Piatra Neamț, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Întrebat de presă dacă este adevărat, primarul Pinalti a negat, spunând că el nu are niciun fel de legătură cu Ionel Arsene.

Conform surselor Antena 3, Gheorghe Ștefan și omul de afaceri Adrian Porumboiu s-ar fi întâlnit cu Ionel Arsene într-un restaurant din București, iar acolo i-ar fi oferit bani acestuia din urmă, pentru a interveni pe lângă Horia Georgescu, fost șef ANI.

Informațiile au fost prezentate joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Președintele Consiliului Județean Neamț, fostul deputat Ionel Arsene, a fost reținut joi, pentru 24 de ore, de procurorii DNA. Arsene este acuzat de trafic de influență.

Ionel Arsene este considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, iar în urmă cu câteva zile s-a aflat printre liderii PSD care au cerut răspicat demisia lui Mihai Tudose din funcția de premier.

Unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea a fost reţinut joi după-amiază de DNA. Este vorba despre Ionel Arsene, lider PSD Neamt și actualmente preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, acuzat că ar fi cerut şi primit, acum aproape cinci ani, o mită de 100.000 de euro.

Cum răspunde fostul șef ANI la acuzațiile care i se aduc

Jurnalistul Adina Anghelescu a spus joi, la emisiunea 100 de minute, că l-a sunat pe Horia Georgescu pentru a-i afla poziția în acest caz, iar fostul șef al ANI i-a declarat că nu-i cunoaște nici pe Ionel Arsene, nici pe Porumboiu.

”Mi-a spus tranșant că „nu l-am cunoscut în viața mea pe acest Arsene, habar nu am cine este, nu m-am întâlnit niciodată nici cu Porumboiu. Nu îi cunosc, nu știu de ce-mi murdăresc numele”, spune Anghelescu că i-a declarat Horia Georgescu.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close