Antena 3 CNN Politică Şerban Nicolae, despre prezidenţiale: „Să avem un candidat comun susținut de PRO România și ALDE, dar să fie unul din PSD”

Şerban Nicolae, despre prezidenţiale: „Să avem un candidat comun susținut de PRO România și ALDE, dar să fie unul din PSD”

Şerban Nicolae, despre prezidenţiale: „Să avem un candidat comun susținut de PRO România și ALDE, dar să fie unul din PSD”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Șerban Nicolae
26 Iun 2019   •   16:39

Liderul grupului social-democrat din Senat, Şerban Nicolae, a declarat că este de acord cu un candidat comun PSD - PRO România - ALDE la prezidenţiale, dar acea persoană să fie propusă de PSD. 

"Sunt de acord să avem un candidat comun susţinut de PRO România şi ALDE, dar să fie un candidat PSD. Mi se pare absolut firesc ca un partid de talia PSD şi cu o rezervă atât de mare de oameni de valoare să vină cu propunerea de candidat, iar ALDE şi PRO România să îl susţină. Cu atât mai bine şi cu alte partide. Eu cred că de data asta poate avem o şansă să avem un candidat de stânga autentic, ci nu mai mulţi candidaţi de stânga, dintre care unii se pretind de dreapta, care în general în viaţa privată nu fac doi lei", a afirmat Şerban Nicolae miercuri la Senat. 

El a explicat că iniţial nu ar fi vrut să candideze la funcţia de preşedinte al PSD, dar după cele întâmplate recent a decis că este necesară intrarea sa în competiţie. 

"Tot ceea ce întâmplă în ultima perioadă m-a făcut să cred că este nevoie să intru şi în această competiţie. Într-o primă judecată nu am vrut să candidez şi la funcţia de preşedinte al PSD şi la nominalizarea din partea partidului pentru alegerile prezidenţiale, considerând că, în mod firesc, dacă partidul decide să fiu candidatul pentru prezidenţiale, întregul partid mă susţine. De altfel, pe cei trei predecesori ai mei nu i-a ajutat. Nici Adrian Năstase, nici Mircea Geoană, nici Victor Ponta nu au avut niciun beneficiu din postura de candidaţi", a adăugat Şerban Nicolae. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: PSD ALDE Serban Nicolae candidat prezidentiale
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close