Antena 3 CNN Politică Ședință în PSD. Liviu Dragnea a anunțat cine va face evaluarea miniștrilor din Guvern

Ședință în PSD. Liviu Dragnea a anunțat cine va face evaluarea miniștrilor din Guvern

Ședință în PSD. Liviu Dragnea a anunțat cine va face evaluarea miniștrilor din Guvern
24 Sep 2018   •   14:10

Update: Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că în şedinţa Biroului Permanent Naţional s-a decis organizarea unei campanii de informare a populaţiei cu privire la tema referendumului din 6-7 octombrie.

„În Biroul Permanent Naţional, am adoptat mai multe hotărâri. Prima dintre ele se referă la decizia noastră de a organiza o campanie, activităţi de informare a populaţiei cu privire la tema referendumului din 6-7 octombrie", a precizat Dragnea într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis și înfiinţarea unui grup de lucru pentru gestionarea resurselor umane ale partidului.

Potrivit preşedintelui PSD, grupul este constituit din nouă persoane, care vor avea între atribuţii şi analiza periodică a programului de guvernare: Doina Pană, Dragoş Benea, Marian Oprişan, Nicolae Bădălău, Constantin Rădulescu, Laurenţiu Nistor, Marius Dunca, Gabriel Zetea şi Codrin Ştefănescu.

„Am hotărât înfiinţarea unui grup de lucru pentru gestiunea de resurse umane din PSD şi analiza periodică a îndeplinirii programului de guvernare. Un grup format din nouă colegi, cu precizarea că acest grup nu se ocupă de evaluarea miniştrilor, acţiune de care se ocupă doar doamna prim-ministru, ci doar de a verifica în mod constant şi de a informa periodic Biroul Permanent Naţional şi pe doamna prim-ministru despre stadiul îndeplinirii programului de guvernare. De asemenea, vor informa permanent şi liderii de grup - pentru că vorbim de acţiunile care trebuie să se îndeplinească de către Guvern, precum şi cele care trebuie să se îndeplinească de către Parlament la realizarea programului de guvernare", a explicat Liviu Dragnea.

Știrea inițială 

Nici nu s-au calmat bine spiritele în PSD după ședința de vineri că liderii partidului se întâlnesc din nou luni în şedinţa biroului politic. 

Întâlnirea a fost reintrodusă iîn program. după ce contestatarii din PSD l-au acuzat pe Dragnea că ia decizii singur.

La şedinţă sunt aşteptaţi şi contestatarii lui Liviu Dragnea - Gabriela Firea, Paul Stănescu, Robert Negoiţă şi Marian Neacşu.

Tot luni ar putea fi tranşat şi scandalul iscat de deputatul Cătălin Rădulescu, care l-a acuzat pe Adrian Ţuţuianu că a introdus în sediul PSD aparatură de interceptare. În replică, Ţuţuianu a anunţat că-l dă în judecată pe Rădulescu şi va propune şi excluderea lui  din partid. 

×
Subiecte în articol: Dragnea sedinta PSD
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close