Antena 3 CNN Politică Scandal uriaș în USR. Soțul lui Clotilde Armand a fost reprimit în partid

Scandal uriaș în USR. Soțul lui Clotilde Armand a fost reprimit în partid

Scandal uriaș în USR. Soțul lui Clotilde Armand a fost reprimit în partid
Sursa foto: Foto: Facebook
19 Mar 2019   •   13:45

Sergiu Moroianu, soțul lui Clotilde Armand a fost reprimit în USR. Politicianul a fost dat afară, deoarece își acuza colegii de partid, de soroism și propagandă LGBT.

,,Am obținut în București mai puțin ca la alegerile locale. Tot efortul nostru de un a rezultat în jumătate din scorul partidului de apartament PPDD în 2012!  S-au comis abuzuri și greșeli din partea echipei de comunicare/campanie, coordonate de Matei Păun. (...) Venit la USB iniţial ca voluntar, Păun urmează să fie plătit cu o sumă consistentă. Ştie cineva datele financiare ale serviciilor lui Păun?”, a declarat Sergiu Moroianu.

,,Păun a pus presiuni imense pentru a obţine controlul asupra paginii de facebook Clotilde Armand, din fericire suficient de suspecte pentru a fi refuzat (...). Păun a asociat imaginea USR cu activiştii lgbt şi cu Soros, încercând chiar să-l disculpe pe Soros în loc să ne disociem viguros de el, tentativă patetică care a dus PSD la 50% din parlament şi USR sub 10%”, a afirmat Moroianu, într-o postare pe facebook în 2016.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close