Antena 3 CNN Politică REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Alina Mungiu: Iohannis folosește alegerile pe post de Colectiv 2

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Alina Mungiu: Iohannis folosește alegerile pe post de Colectiv 2

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Alina Mungiu: Iohannis folosește alegerile pe post de Colectiv 2
Sursa foto: foto: Agerpres
24 Mai 2019   •   11:03

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 Alegerile europarlamentare de duminică din România nu au nimic de a face cu Europa, susține Alina Mungiu, într-un editorial din ziarul Adevărul.

"Pentru Klaus Iohannis şi aliaţii săi temporari şi prost controlaţi din statul paralel, iarăşi nu e vorba de vreo Europă.Nu îi preocupă pe ei MTO-ul, co-decizia şi pactul fiscal (câţi or şti ce sunt), ci doar să folosească europenele pe post de Colectiv 2, cum au încercat cu atîtea moţiuni de cenzură, ca să ajungă la guvernare printr-un puci parlamentar combinat cu o mişcare de stradă. Au uitat că la Colectiv 1, cînd le-a ieşit asta, au produs guvernul Cioloş, prin care şi-au făcut jocurile toate serviciile şi grupurile de interese mai cu muşchi, nu doar unul, şi aşa s-a ajuns la victoria din decembrie 2016 a PSD: musai să se reia ciclul, de data asta în alianţă cu Victor Ponta, care data trecută trebuia dat jos. Că, nu-i aşa, a fost un mare succes!", afirmă aceasta.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close