Antena 3 CNN Politică Revoluţie în PSD. Europarlamentarul Cătălin Ivan: Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD

Revoluţie în PSD. Europarlamentarul Cătălin Ivan: Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD

Revoluţie în PSD. Europarlamentarul Cătălin Ivan: Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD
Sursa foto: Foto: Facebook/Catalin Ivan
21 Iul 2017   •   12:35

Europarlamentarul Cătălin Ivan a anunțat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că lucrează la un proiect politic în interiorul PSD, în condițiile în care a criticat în repetate rânduri ”stilul dictatorial” al președintelui Liviu Dragnea.

”L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul inchis, autoritar spre dictatorial, in care conduce partidul, pentru lipsa de viziune si de directie din ultimul timp. Foarte curand vom prezenta public propunerea noastra de proiect politic pentru colegii nostri, membri ai PSD”, anunță Ivan.

”Lucram deja la un nou proiect politic pentru PSD, in interiorul partidului. Cred ca nu ai voie sa critici daca nu pui macar o solutie in loc. L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul inchis, autoritar spre dictatorial, in care conduce partidul, pentru lipsa de viziune si de directie din ultimul timp.Foarte curand vom prezenta public propunerea noastra de proiect politic pentru colegii nostri, membri ai PSD. Vom analiza atunci cate din propunerile noastre vor fi bune si cate nu. Important este sa avem o dezbatere interna nu despre cum intarim puterea unei persoane in partid, in niciun caz despre cum sa-i aparam pe unii sa nu ajunga in fata instantei sau cum sa-i ajutam sa se imbogateasca mai usor din banii publici, ci despre cum trebuie sa arate un partid de stanga curat, modern, european, credibil. 
Unii se vor intreba, pe buna dreptate, cine suntem cei care vom prezenta acest proiect. Toate la momentul potrivit
”, a scris Cătălin Ivan, pe Facebook.

Cătălin Ivan: Nu e niciun secret că eu și Sorin Grindeanu lucrăm și discutăm mai des

Contactat telefonic la emisiunea Obiectiv, de la Antena 3, Cătălin Ivan nu a negat că acest proiect l-ar include și pe fostul premier Sorin Grindeanu, demis prin moțiune de cenzură.

”Nu e niciun secret pentru nimeni că, după moțiunea de cenzură, eu și Sorin Grindeanu lucrăm și discutăm mai des”, a spus Cătălin Ivan.

Cătălin Ivan a arătat că proiectul său politic va propune soluții la problemele cu care se confruntă PSD, una dintre ele fiind chiar conducerea autoritară și lipsa de direcție din PSD.

În replică, secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu a refuzat un dialog cu europarlamentarul Cătălin Ivan, despre care spune că nu mai este membru PSD. 

”Nu sunteți membru de partid. Ați fost excluși. Faceți-vă partid! Punct”, a tunat Codrin Ștefănescu.

 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close