Antena 3 CNN Politică USR: "Elena Lasconi a intrat în politică pentru a construi străzi, școli, spitale, comunități, și va continua să facă asta la Câmpulung"

USR: "Elena Lasconi a intrat în politică pentru a construi străzi, școli, spitale, comunități, și va continua să facă asta la Câmpulung"

USR pune punct efervescenţei create în spaţiul public după ce Elena Lasconi şi-a declarat susţinerea pentru familia tradiţională, iar ulterior a decis să se retragă de pe listele candidaţilor la Europarlamentare.

USR: "Elena Lasconi a intrat în politică pentru a construi străzi, școli, spitale, comunități, și va continua să facă asta la Câmpulung"
Sursa foto: Agerpres
de Dana Musceleanu    |    05 Noi 2023   •   21:30

USR îşi menţine sprijinul politic pentru Elena Lasconi care va continua să îţi îndeplinească mandatul de primar al Câmpulungului.

"În această seară, Biroul Național al USR a luat act de retragerea Elenei Lasconi de pe lista candidaților la alegerile europarlamentare. 

Elena Lasconi va continua să muncească pentru câmpulungeni și va avea sprijin din partea USR pentru a face, în continuare, performanță în administrație. 

Lasconi a intrat în politică pentru a construi străzi, școli, spitale, comunități, și va continua să facă asta la Câmpulung, susținută de USR.", se arată într-un comunicat al Uniunii Salvaţi România. 

USR mai precizează motivul pentru care Lasconi a decis să facă un pas în spate:

"Colega noastră s-a retras din dorința de a nu afecta campania pentru alegerile europarlamentare, pentru a nu permite ca o serie de discuții apărute în spațiul public să mute atenția de la problemele cu care România se confruntă".

USR își reafirmă susținerea pentru principiile și valorile liberale pentru care luptă atât în România, cât și în Europa, se mai arată în finalul comunicatului de presă. 

×
Subiecte în articol: Elena Lasconi USR Câmpulung
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close