Antena 3 CNN Politică Răsturnare de situație. Pe cine dau casele de pariuri câștigător la europarlamentare

Răsturnare de situație. Pe cine dau casele de pariuri câștigător la europarlamentare

Răsturnare de situație. Pe cine dau casele de pariuri câștigător la europarlamentare
24 Mai 2019   •   20:48

Deși săptămâna trecută era favoritul caselor de pariuri, PNL a făcut rocadă cu PSD după ce s-a pariat masiv pe partidul aflat la guvernare. 100 de euro depuși pe "liberali" triplează suma investită, aceeași sumă pariată pe USR-PLUS aduce de 9 ori mai mulți bani.

În acest moment, cotele la una dintre casele se pariuri cunoscute, monitorizate de Libertatea în ultima săptămână, sunt următoarele:

- PSD - 1.30
- PNL - 3.00
- USR-PLUS - 9.00

Practic, cotele alese de bookmakeri spun că partidul lui Liviu Dragnea este favorit cert să câștige alegerile europarlamentare de duminică. Adică, la 100 de euro pariați, în caz de succes, omul primește înapoi 130. Doar 30 de euro profit.

Poate fi însă doar o iluzie.

De ce?

Săptămâna trecută, situația era diametral opusă la vârf.

PNL era favorit, PSD pe locul 2, USR-PLUS - pe 3.

Cu toate acestea, s-a pariat masiv pe PSD, ceea ce a dus, oarecum natural, la scăderea accelerată a cotei pe partidul de la guvernare.

Nici alte case de pariuri nu văd altfel situația. Ba, mai mult, văd PSD favorit cert. De exemplu, o altă casă de pariuri oferă PSD 1.20 să iasă pe primul loc. E o șansă aproape la fel de mare de reușită precum cea ca Donald Trump să fie propunerea republicanilor pentru următoarele alegeri prezidențiale din Statele Unite, 1.10!

Cât despre cota de 3 a PNL este aceeași oferită și lui Boris Johnson de a deveni următorul premier britanic.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close