Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan: Astăzi a apărut dovada supremă că Ordonanţa 13 a fost dată pentru Liviu Dragnea

Raluca Turcan: Astăzi a apărut dovada supremă că Ordonanţa 13 a fost dată pentru Liviu Dragnea

Raluca Turcan: Astăzi a apărut dovada supremă că Ordonanţa 13 a fost dată pentru Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: Facebook/Raluca Turcan
28 Mar 2017   •   16:13

Preşedintele PNL, Raluca Turcan, susţine că astăzi a apărut dovada supremă că ordonanţe 13 a fost dată pentru Liviu Dragnea, referindu-se la faptul că fosta soţie a liderului PSD, Bombonica Prodana, a sesizat CCR în privinţa definiţiei abuzului în serviciu, scrie news.ro.

”Astăzi a apărut dovada supremă că Ordonanţa 13 a fost dată pentru Liviu Dragnea. Solicitarea fostei soţii a lui Liviu Dragnea, parte în dosar, ca CCR să definească pragul pentru abuzul în serviciu, demonstrează că şedinta de guvern echivalează cu un flagrant comis în văzul naţiunii. Această coaliţie anti-naţională vrea să schimbe mersul istoriei. Să ne deturneze de la integrare la excludere, de la prosperitate la sărăcie, de la supremaţia legii la dominaţia corupţiei”, susţine Raluca Turcan într-un comunicat.

Preşedintele interimar al PNL susţine că la guvernare ”este o coaliţie întru corupţie şi orice zi în care Guvernul PSD-ALDE rămâne la putere înseamnă distrugerea viitorului european al României”.

”Toate statele UE primesc astăzi dovada supremă că în România guvernează un grup infracţional organizat”, mai afirmă Turcan.

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan Liviu Dragnea ordonanta 13
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close