Antena 3 CNN Politică PSD, atac la Klaus Iohannis în scandalul Armatei Române: „Nu înțelege nimic din obligațiile pe care le are”

PSD, atac la Klaus Iohannis în scandalul Armatei Române: „Nu înțelege nimic din obligațiile pe care le are”

PSD, atac la Klaus Iohannis în scandalul Armatei Române: „Nu înțelege nimic din obligațiile pe care le are”
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de S.T.    |    31 Ian 2019   •   17:04

PSD susţine că preşedintele Klaus Iohannis „nu înţelege nimic din obligaţiile pe care le are” şi că „a lăsat” Armata fără şef de Stat Major, fiind cea mai gravă vulnerabilizare de după Revoluţie şi pentru prima oară când o armată din cadrul NATO rămâne fără comandant militar.

„Iohannis nu înţelege nimic din obligaţiile pe care le are faţă de Armata Română. Chiar în contextul întâlnirii pe care a avut-o cu secretarul general NATO, Iohannis a lăsat Armata Română fără şef de Stat Major! Este cea mai gravă vulnerabilizare a Armatei Române de după căderea regimului comunist şi pentru prima oară când o armată din cadrul NATO rămâne fără comandant militar! Chiar dacă decizia Curţii de Apel nu este definitivă, Armata Română nu poate rămâne în incertitudine şi nu poate fi subiect de dispute politice! Iohannis trebuie să renunţe la încăpăţânare şi să numească un nou şef al Statului Major!”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au dispus suspendarea executării decretului semnat de Klaus Iohannis de prelungire a mandatului de şef al Statului Major al Apărării, până la pronunţarea instanţei de fond, decizia nefiind definitivă.

MApN a contestat, la Curtea de Apel Bucureşti, decretul prin care a fost prelungit mandatul de şef al Statului Major al Apărării pentru generalul Nicolae Ciucă.

Ministerul a cerut suspendarea şi anularea decretului.

Citiți și:

Cine ar putea prelua temporar funcția de șef al Statului Major al Apărării

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close