Antena 3 CNN Politică Organizația Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal

Organizația Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal

Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă și Răzvan Filipescu au anunțat, împreună, că organizația Pro Romania a trecut la Partidul Național Liberal (PNL).

Organizația Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal
Sursa foto: Facebook/ Silviu Iulian Cosa
de Georgiana Adam    |    10 Feb 2024   •   13:30

Viceprimari, consilieri județeni și consilieri locali de la Pro Romania Constanța au trecut la PNL

"Astăzi echipa PNL primește un blister de încredere atât la nivelul CJC cât și în localitatile din județ", a precizat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

"Aș dori să vorbesc despre cei care se alătură azi PNL Constanța. Sunt oameni pe care îi urmăresc de ceva timp, oameni cu experiență în administrația publică. Astăzi facem un parteneriat care sa consolideze PNL Constanța. Din punct de vedere administrativ și politic, colaborarea noastră a fost deja consolidată în Consiliul județean Constanța“, a menționat Bogdan Huțucă. 

"Decizia de e a trece la PNL a fost gândită înainte și se bazează și pe proiectele pe care le-am susținut în Consiliul Județean Constanta. Proiectele și preocupările noastre au fost completare, ne dorim îmbunătățirea infrastructurii de sanatate, drumurile spre sudul județului, dezvoltarea învățământului“, a precizat Răzvan Filipescu, potrivit ziuaconstanta.ro.

Prefectul din Constanța, Silviu Iulian Coșa, a transmis și el un mesaj privind schimbarea politică:

"PNL Constanța își continuă consolidarea în timp ce alte partide arunca în spațiul public fake news-uri despre candidații la alegerile locale.

Răzvan Filipescu, împreună cu alți membri ai Pro Romania, sunt, de azi, parte a familiei liberale. Un câștig pentru toată lumea, dar, în primul rând, pentru constănțeni.

Au contat echipa găsită, managementul politic practicat, realizările obținute de Partidul Naţional Liberal la guvernare și relațiile interpersonale și profesionale legate în timp.", a transmis Silviu Coșa.

×
Subiecte în articol: PNL Constanța PRO România
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close