Antena 3 CNN Politică Primarul Mihai Chirică, ieşire nevoasă la adresa colegilor din PNL: "Să vă fie rușine! Dau cu voi de pământ de nu vă vedeți!"

Primarul Mihai Chirică, ieşire nevoasă la adresa colegilor din PNL: "Să vă fie rușine! Dau cu voi de pământ de nu vă vedeți!"

Primarul Mihai Chircă a avut o ieșire nervoasă pe un grup de WhatsApp al PNL Iași. Edilul a recurs la ameninţări la adresa colegilor care au lipsit în masă de la evenimentul Seara Valorilor organizat la sediul instiuţiei.

Primarul Mihai Chirică, ieşire nevoasă la adresa colegilor din PNL: "Să vă fie rușine! Dau cu voi de pământ de nu vă vedeți!"
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Oct 2023   •   20:48

Din mesajele transmise pe WhatsApp, în noaptea de sâmbătă spre duminică, reiese c[ primarul Mihai Chirică ar fi răbufnit la adresa colegilor din PNL acuzându-i că au boicotat evenimentul Seara Valorilor, organizat la sediul Primăriei Iași.

Mesajele de reproș şi amenințare se îndreptă mai ales către deputatul Alexandru Muraru, președintele filialei Iași.

Motivul scandalului ar fi fost absența deputatului Alexandru Muraru de la evenimentul Seara Valorilor, organizat la sediul Primăriei. Vizaţi de furia primarului au fost însă şi alte figuri din aparatul central al partidului pe care edilul îi aştepta la eveniment, mai ales că se aflau şi cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, în aceeași zi la Iași pentru alte întâlniri politice.

Însă colegii din PNL au refuzat să participe la acest eveniment, motiv pentru care primarul Mihai Chirică a răbufnit pe grupul de WhatsApp al formaţiunii. 

Nici măcar președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, nu a onorat invitația, la fel ca și prim-vicepreședintele Lucian Rusu.

"Să vă ferească Dumnezeu să mă mai invitați la vreo întâlnire politică! Oricum, să vă fie rușine. Vorbim luni când dau cu voi de pământ de nu vă vedeți”, sunt câteva dintre mesajele trimise de Mihai Chirică, pe grupul BPJ Iași 2021 - 2025, citate de 7iasi.ro

Reacția edilului a fost criticată de unii colegi care au precizat că mesajul trebuia trimis în privat, dar din greșeală ar fi ajuns pe grup. 

”A greșit pentru că era două noaptea. Toți dormeam la ora aia. El a vrut să trimită mesajele în privat și le-a trimis pe grup”, explică unii din membrii grupului BPJ PNL Iași, conform sursei citate. 

×
Subiecte în articol: Mihai Chirica PNL
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close