Antena 3 CNN Politică PMP și-a anunțat candidatul pentru Cotroceni! Theodor Paleologu intră în cursă pentru prezidențiale

PMP și-a anunțat candidatul pentru Cotroceni! Theodor Paleologu intră în cursă pentru prezidențiale

PMP și-a anunțat candidatul pentru Cotroceni! Theodor Paleologu intră în cursă pentru prezidențiale
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Aug 2019   •   13:44

Theodor Paleologu este propunerea pentru candidatura la prezidenţiale din partea Partidului Mişcarea Populară, pe care preşedintele de onoare al PMP, europarlamentarul Traian Băsescu, a făcut-o duminică la Colegiul Naţional al formaţiunii.

De asemenea, Băsescu l-a propus pentru funcţia de purtător de cuvânt al partidului şi al campaniei electorale a PMP pe Mihai Neamţu.

"După cercetări şi analize, am ajuns la concluzia că trebuie să vă fac astăzi două propuneri: pe Theodor Paleologu pentru candidatura la funcţia de preşedinte al României şi pe Mihai Neamţu pentru funcţia de purtător de cuvânt al partidului şi al campaniei electorale", a precizat Băsescu.

Acesta a adăugat că preşedintele PMP, Eugen Tomac, se va ocupa de conducerea campaniei prezidenţiale.

"Conducerea campaniei şi-o va asuma preşedintele partidului. Având în vedere că nu candidează, este primul responsabil de funcţionarea partidului în campanie şi de mobilizarea partidului", a spus Băsescu.

Potrivit acestuia, Theodor Paleologu este "unul dintre puţinii absolvenţi ai Universităţii de la Sorbona, secţia Filozofie, dar oricum absolvent de mare universitate internaţională, care ar vrea să devină preşedinte al României".

"Prin această revenire a o parte dintre intelectuali către partid văd construcţia viitoare. Ar trebui să ne angajăm la a fi un partid de 10% în 2020 şi un partid care să crească spre 25-30% în 2024. Dar această construcţie trebuie consecvent urmărită şi susţinută. Dacă noi am mers în campania de europarlamentare pe construcţia europeană, acest element nu va lipsi din campania prezidenţială. Va trebui să fie un program care să evite înjurăturile specifice politicii româneşti, va trebui să fie un program care să dea o viziune despre România viitoare", a subliniat Băsescu.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close