Antena 3 CNN Politică Planul PNL după violențele din Piața Victoriei

Planul PNL după violențele din Piața Victoriei

Planul PNL după violențele din Piața Victoriei
13 Aug 2018   •   14:28

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, luni, ca Partidul Național Liberal va depune o plângere penală după violențele din Piața Victoriei. 

„Partidul Național Liberal va face toate demersurile posibile pentru identificarea și pedepsirea vinovaților pentru aceste agresiuni fără precedent împotriva cetățeanului român. Am luat decizia de a întreprinde următoarele demersuri: vom depune o sesizare penală la ÎCCJ care îi vizează în principal pe Carmen Dan, pe Prefectul Capitalei și pe alți actori politici sau guvernamentali. Vom iniția demersul de convocare a unei sesiuni extraordinare pentru înființarea unei comisii de anchetă pentru depunerea unei moțiuni împotriva Ministrului de Interne”, a spus Ludovic Orban. 

Orban a mai precizat că a cerut tuturor avocaților și juriștilor din PNL să își pună la dispoziție resursele pentru a-i ajuta pe oamenii care au fost răniți de jandarmi. „Începând de astăzi (n.r. - luni), juriștii și avocații din PNL se vor reuni și vom acorda asistență juridică pentru toți cei care au avut de suferit de pe urma brutalității jandarmilor. Îi vom asista pentru depunerea eventualelor plângeri penale sau în demersurile din instanță.”, a declarat Ludovic Orban.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close