Antena 3 CNN Politică Petre Florin Manole (PSD): "Inculpata Clotilde Armand, din primărie direct în pușcărie"

Petre Florin Manole (PSD): "Inculpata Clotilde Armand, din primărie direct în pușcărie"

Președinte PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a lansat un mesaj tranşant după ce Clotilde Armand a fost trimisă în judecată chiar în ziua în care și-a depus candidatura pentru nou mandat.

Petre Florin Manole (PSD): "Inculpata Clotilde Armand, din primărie direct în pușcărie"
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Apr 2024   •   18:27

Președintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, o acuză pe Clotilde Armand că a reuşit culmea penibilului trăgând după ea întreaga imagine a partidului USR.

"Inculpata Clotilde Armand, din primărie direct în pușcărie - un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local. De procurorii DNA, cu probatoriu.

Drulă și USR au plecat de la "fără penali în funcții publice" și a ajuns la statul paralel! Și după ce Clotilde a semnat cu mâna ei dispoziția prin care îi dă bani lui Clotilde, Drulă se ia cu ranga după procurori și cai verzi pe pereți!

Nu aveți nicio jenă și nicio limită?!?! Inculpata de la Sectorul 1 a reușit culmea penibilului: să își dea bani necuveniți tocmai din bugetul unui proiect anticorupție și târăște după ea tot USRul", scrie Petre Florin Manole pe Facebook. 

Inculpata Clotilde Armand, din primărie direct în pușcărie - un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n...

Publicată de Petre Florin Manole pe Joi, 25 aprilie 2024

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată: "Marcele, te vom trimite înapoi la covrigărie"

Clotilde Armand este acuzată de incompatibilitate și conflict de interese după ce s-a numit manager într-un proiect finanțat cu fonduri europene, în urma căruia ar fi câștigat aproape 19.000 lei.

Totul a pornit de la o sesizare făcută de agenții de integritate, cei care au declarat-o incompatibilă şi au întocmit un raport pe care edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, l-a și contestat în instanță.

Judecătorii i-au respins contestația, lucru care a determinat-o pe primărița Sectorului 1 să facă mai multe acuzații în spațiul public, acuzații care i-au vizat inclusiv cei de la Consiliul Superior al Magistraturii.

Decizia de trimitere în judecată a venit astăzi când Clotilde Armand și-a lansat candidatura pentru un nou mandat la primăria Sectorului 1 din Bucureşti.  

"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București au finalizat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Armand Clotilde - Marie – Brigitte, Primarul Sectorului 1 București, pentru comiterea infracțiunii de folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, prevăzută de art. 301 alin. (1) Cod Penal.

Din materialul probator administrat în cauză a rezultat că în perioada mai 2022 - august 2022, în calitate de Primar al Sectorului 1 din Municipiul Bucureşti, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ca urmare a emiterii Dispoziției nr. 715/18.02.2022 prin care s-a desemnat manager al proiectului ”Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție”, cod proiect MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, în baza unei rezoluţii infracţionale unice, inculpata Armand Clotilde - Marie – Brigitte a emis patru dispoziții care au produs foloase materiale pentru sine, beneficiind de majorări ale indemnizațiilor lunare în sumă de totală de 18.720 lei (venituri brute)", se arată în comunicatul de presă emis de archetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Clotilde Armand: "Vă aștept! Stau neclintită față de linșajele plătite de banii publici"

În acest context, Clotilde Armand a trimis un mesaj tranșant la adresa lui Marcel Ciolacu, dar şi Nicolae Ciucă. 

"Am un mesaj pentru Marcel Ciolacu și Ciucă, care aruncă cu minciuni în spațiu public pe banii cetățenilor. Vă aștept! Stau neclintită față de linșajele plătite de banii publici, față de toate mizeriile pe care le faceți împotriva cetățenilor Sectorului 1.

Clotilde Armand: "Marcele, te vom trimite înapoi la covrigărie"

Puteți să urlați, puteți să vă legați cu lanțuri, puteți să îl puneți pe Iohannis candidat a Primăria Sectorului 1. Aici nu mai puteți fura, aici învingem corupția. În calitate de concluzie, am încă un mesaj pentru Marcel Ciolacu: Marcele, privește-ne pe noi. Noi suntem cei care te vor trimite înapoi la covrigărie", a spus Clotilde Armand trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Petre Florin Manole Clotilde Armand PSD USR
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close