Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, întâlnire cu Evangelia Grammatika, noua ambasadoare a Greciei în România: "Unul dintre cei mai importanți parteneri ai noștri din regiune"

Nicolae Ciucă, întâlnire cu Evangelia Grammatika, noua ambasadoare a Greciei în România: "Unul dintre cei mai importanți parteneri ai noștri din regiune"

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL şi al Senatului, a avut o întâlnire, astăzi, cu Evangelia Grammatika, noua ambasadoare a Greciei în România.

Nicolae Ciucă, întâlnire cu Evangelia Grammatika, noua ambasadoare a Greciei în România: "Unul dintre cei mai importanți parteneri ai noștri din regiune"
Sursa foto: Facebook | Nicolae Ionel Ciucă
de Georgiana Adam    |    27 Feb 2024   •   13:03

"M-am văzut în această dimineață cu Excelența Sa Evangelia Grammatika, noua ambasadoare a Greciei în România. Republica Elenă este unul dintre cei mai importanți parteneri ai noștri din regiune, ambele țări având strânse colaborări atât în cadrul UE, cât și în interiorul Alianței Nord-Atlantice. I-am transmis aprecierea autorităților de la București pentru susținerea pe care țara sa a manifestat-o deschis în favoarea admiterii României în Spațiul Schengen și în OCDE.

În mandatul său, care tocmai a început, cooperarea economică dintre țările noastre se poate extinde. De exemplu, în domeniul energetic și în materie de transporturi există deja un interes spre o mai bună interconectare regională. De asemenea, am reiterat sprijinul comun pentru Ucraina în fața agresiunii ruse, pentru găsirea unei soluționări pașnice a situației din Gaza, dar și pentru extinderea Uniunii Europene în regiune", a scris Nicolae Ciucă într-o postare pe Facebook.

M-am văzut în această dimineață cu Excelența Sa Evangelia Grammatika, noua ambasadoare a Greciei în România. Republica...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Marţi, 27 februarie 2024

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close