Antena 3 CNN Politică Negocieri dure pentru Guvern. Barna: S-a dovedit că Guvrnul nu are majoritate. Am venit cu o propunere de acord politic

Negocieri dure pentru Guvern. Barna: S-a dovedit că Guvrnul nu are majoritate. Am venit cu o propunere de acord politic

Negocieri dure pentru Guvern. Barna: S-a dovedit că Guvrnul nu are majoritate. Am venit cu o propunere de acord politic
22 Oct 2019   •   16:12

Ludovic Orban încearcă să-i convingă pe liderii USR să-i susţină guvernul. Totuşi, liberalii au eşuat până acum în toate încercările de a începlini condiţiile USR-iştilor. Dan Barna a susținut o scurtă declarație de presă înainte de consultori în care spune că USR a venit cu un acord politic.

”USR consideră că soluția corectă, discutată și cu președintele, discutată și cu premierul desemnat este aceea a alegerilor anticipate. Președintele României a declarat că aceasta nu e o soluție în acest moment. Ce s-a întâmplat ieri în Parlament a dovedit că nu există această majoritate. Am venit la aceste negocieri cu o propunre de acord politic în care am introdus prioritățile pe care USR le consideră importante și necesare să existe în agenda acestui Guvern. 

Am solicitat să fie foarte clar că obiectivul alegerilor anticipate să rămână pe masă. Premierul desemnat a fost de acord”, a spus Barna.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close