Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Nu sunt de acord cu o nouă scădere a pragului la microîntreprinderi"

Marcel Ciolacu: "Nu sunt de acord cu o nouă scădere a pragului la microîntreprinderi"

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că va avea o discuţie aplicată cu cei de la Comisia Europeană, deoarece nu este de acord cu o nouă scădere a pragului la microîntreprinderi.

Marcel Ciolacu: "Nu sunt de acord cu o nouă scădere a pragului la microîntreprinderi"
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Apr 2024   •   18:50

"Voi avea o discuție aplicată cu cei de la Comisia Europeană pentru că NU sunt de acord cu o nouă scădere a pragului la microîntreprinderi. Vom negocia așa cum am făcut-o și anul trecut cu deficitul. Acel jalon din PNRR pus de USR și Cîțu este un coșmar", declară Marcel Ciolacu. 

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu a declarat, pe 27 martie, că sunt în continuare negocieri cu reprezentanţii Comisiei Europene cu privire la scăderea pragului pentru microîntreprinderi, şi a punctat că "România şi-a îndeplinit jalonul" şi "îl considerăm în continuare îndeplinit". El a adăugat că plafonul sau pragul pentru microîntreprinderi este la 500.000 euro şi că "aşa negociem la 500.000 euro".

Pe 27 ianuarie, Marcel Ciolacu spunea că România are în continuare probleme cu Jalonul 206 din PNRR, Comisia Europeană considerând că impozitarea microîntreprinderilor este mult prea lejeră.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close