Antena 3 CNN Politică Orban spune că premierul Cîţu are nevoie de ajutor, după incidentul "Superman"

Orban spune că premierul Cîţu are nevoie de ajutor, după incidentul "Superman"

Ludovic Orban l-a criticat dur pe Florin Cîţu, pentru că s-a postat pe Instagram drept "Superman", după ce a aruncat ţara în criză, iar românii sunt loviţi de scumpirile uriaşe la energie şi alimente.

Orban spune că premierul Cîţu are nevoie de ajutor, după incidentul "Superman"
Sursa foto: Instagram/ Florin Citu
de Georgiana Adam    |    11 Sep 2021   •   09:33

Liderul liberalilor lasă de înţeles că premierul este vizat de o moţiune de cenzură şi are nevoie de ajutor.

Mai mult, Orban spune despre candidatura lui Cîţu la şefia PNL, că este o ofensă adusă la adresa foştilor lideri ai partidului.

"Ce m-a frapat foarte tare e că l-am văzut ieri, mi se pare, Superman. Cred că aici e totuşi nevoie de o anumită profesie care să rezolve această problemă. Ai aruncat ţara în criză, eşti ameninţat de moţiune de cenzură, societatea românească şi economia sunt afectate de provocări extrem de dificile - preţul la energie, creşterea preţului la alimente şi multe alte lucruri, creşterea numărului de infectări în valul 4 al pandemiei - şi tu, când îi dai afară pe userişti seara şi a doua zi le-ai cerut să se întoarcă în Guvern, când le dai afară toţi oamenii care au fost numiţi, să te postezi în Superman chiar mi se pare o problemă mare pentru PNL",  a declarat Orban, vineri seara, la Târgovişte.

Liderul liberalilor s-a arătat revoltat de faptul că premierul Florin Cîţu tânjeşte la şefia PNL, după câţiva ani de când a intrat în partid. 

"Totuşi, trebuie să ai ceva în spate, să fi făcut ceva să candidezi pe scaunul Brătienilor, să râvneşti la scaunul Brătienilor, pe care au stat Mircea Ionescu Quintus, Radu Câmpeanu, Theodor Stolojan. Aşa, să râvneşti la preşedinţia PNL, tam-nesam, când nici nu ţi s-a uscat cerneala de pe adeziune şi când nici n-ai împlinit cinci ani vechime, e totuşi, hai să zicem, îndrăzneală, ca să nu spunem altcumva", a spus Orban.

Premierul a publicat, joi, pe contul personal de Instagram, un videoclip din filmul „Superman Returns” (Superman Revine), în care eroul principal era interpretat de actorul Brandon Routh, numai că fața acestuia a fost înlocuită cu cea a lui Florin Cîțu.

Clipul postat de Florin Cîțu pe rețeaua socială este însoțit de mesajul „Tehnologia asta” și îl arată pe „The Man of Steel” în anumite secvențe cum zboară și oprește un avion din cădere.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close