Antena 3 CNN Politică Lucian Bode, secretarul general al PNL: "Capitala nu mai are timp pentru alte bâlbe politice şi administrative"

Lucian Bode, secretarul general al PNL: "Capitala nu mai are timp pentru alte bâlbe politice şi administrative"

Lucian Bode, secretarul general al PNL, a declarat despre Bucureşti că "formula actuală a administraţiei a eşuat şi pacientul este letargic". Totodată, liderul liberal a precizat că Bucureştiul "nu mai are timp pentru alte bâlbe politice şi administrative".

Lucian Bode, secretarul general al PNL: "Capitala nu mai are timp pentru alte bâlbe politice şi administrative"
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    10 Apr 2024   •   20:12

"Capitala nu mai are timp pentru alte bâlbe politice şi administrative. Răbdarea Bucureştiului a ajuns la final. Ne dorim să trăim într-un oraş cu adevărat european, noi avem cei mai buni candidaţi. Soluția nu vine de la partide de conjunctură cu lideri providențiali, nu punem lăsa Capitala pe mâna nepricepuților, a celor care s-au victimizat. 4 ani a fost o fugă de responsabilitate.

Avem toate atuurile să fim victorioși în Bucuresti. Viziunea noastră este sănătoasă, este evident că vorbim de un oraș cu circa 2 milioane de locuitori, dar am demonstrat că știm cum se rezolvă problemele.

Cum ar arăta Bucureștiul cu o echipă de profesioniști? Cu siguranță mai bine ca astăzi. Avem administrații performante și am văzut reacția dumneavoastră când a venit în față. Ne dorim să fie toată Capitala la fel cum e administrat sectorul 6. O echipă care să descătușeze energii pozitive.

Formula actuală a administrației a eșuat și pacientul este letargic. E nevoie de oameni cu suflu nou, creșterea din ultimii ani s-a făcut din inerție, nu e meritul admnistrației, se putea mult mai mult. Candidații alianței vin cu acest suflu nou, cei care s-au pierdut pe la primăria generală s-au ascuns în birou și au dat vina pe greaua moștenire.", a declarat Lucian Bode.

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close