Antena 3 CNN Politică Liviu Pop, despre rămânerea în funcția de ministru al Educației: ” Nu sunt în Guvernul României pe persoană fizică”

Liviu Pop, despre rămânerea în funcția de ministru al Educației: ” Nu sunt în Guvernul României pe persoană fizică”

Liviu Pop, despre rămânerea în funcția de ministru al Educației: ” Nu sunt în Guvernul României pe persoană fizică”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Ian 2018   •   16:33

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a spus, referitor la rămânerea sa în noul Guvern, că va pleca dacă aşa va decide Comitetul Executiv Naţional al PSD, însă important este ca programul de guvernare pe partea de educaţie să continue. Liviu Pop a afirmat că nu este în Guvern „pe persoană fizică”, ci a fost numit politic, astfel că va pleca politic.

Odată cu desemnarea Vioricăi Dăncilă pentru postul de premier, au apărut în spaţiul public speculaţii privind componenţa noului Executiv, care ar urma în primul rând că-i excludă pe miniştrii care şi-au exprimat explicit susţinerea faţă de Mihai Tudose sau au fost consideraţi apropiaţi ai acestuia  - Felix Stroe, Marius Nica, Mircea Titus Dobre, Lucian Romaşcanu - dar şi a altora, printre care Florian Bodog sau Liviu Pop, care ar putea fi înlocuit de Ecaterina Andronescu, informează news.ro.

„CEx-ul va decide. Nu sunt în Guvernul României pe persoană fizică. Am venit politic, voi pleca politic atunci când CEx-ul va decide. Nu am nicio emoţie din punctul ăsta de vedere. Important este ca programul de guvernare să continue pe zona de educaţie aşa cum ne-am angajat în faţa electoratului”, a declarat Liviu Pop.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close