Antena 3 CNN Politică Liviu Pleșoianu, comentariu acid despre lista PNL la europarlamentare: Doar o scârbă infinită mă cuprinde

Liviu Pleșoianu, comentariu acid despre lista PNL la europarlamentare: Doar o scârbă infinită mă cuprinde

Liviu Pleșoianu, comentariu acid despre lista PNL la europarlamentare: Doar o scârbă infinită mă cuprinde
19 Mar 2019   •   14:45

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a postat, luni, pe Facebook, un pasaj dintr-un editorial publicat de Rareș Bogdan în 2012 în care actualul cap de listă PNL la europarlamentare vorbea despre „corupția” unor PDL-iști printre care Mircea Hava, actualmente locul 2 de pe lista liberalilor la alegerile din 26 mai.

„Rareș Bogdan e PRIMUL pe lista PNL pentru europarlamentare. Al DOILEA e Mircea Hava. Ce scria Rareș Bogdan despre Mircea Hava în 2012, în Ziua de Cluj? Că e un "CORUPT" și un "SLUGOI DEȘĂNȚAT al marelui Băsescu". Mare Om, mare Politician, Rareș Bogdan! Doar o #SCÂRBĂ infinită mă cuprinde... Ce om zdravăn, rațional și moral, poate susține că acest personaj e altceva decât un IPOCRIT de cea mai joasă speță!? P.S. Să mai adaug că Roberta Anastase e deputată PNL chiar acum, în timp ce marele Rareș Bogdan deschide lista PNL și pozează în marele luptător împotriva corupților!?? Același Rareș Bogdan care spunea inclusiv despre Roberta Anastase că e o "CORUPTĂ" și o "SLUGĂ DEȘĂNȚATĂ a marelui Traian Băsescu"?”, a scris Liviu Pleșoianu.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close