Antena 3 CNN Politică Liderul PNL a anunțat când va fi depusă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Liderul PNL a anunțat când va fi depusă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Liderul PNL a anunțat când va fi depusă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă
de S.T.    |    23 Apr 2019   •   17:27

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi că o moţiune de cenzură va fi depusă până la finalul acestei sesiuni parlamentare.

„Obiectivul nostru este să câştigăm aceste alegeri, ne batem pentru a depăşi partidul de guvernământ în alegerile pentru PE şi pentru a convinge cetăţenii români că votând împotriva PSD, votând PNL practic votează o moţiune de cenzură împotriva Guvernului. Moţiunea de cenzură cu siguranţă o vom depune până la finalul acestei sesiuni parlamentare. (...) Vom depune moţiunea de cenzură în momentul în care îl vom considera cel mai potrivit, în care vom avea o minimă garanţie că vom avea un număr de parlamentari de partea noastră şi din zona arcului guvernamental.

Momentul depunerii moţiunii de cenzură va fi decis pe baza unei analize cel mai probabil după alegerile pentru Parlamentul European, pentru că la ora actuală cetăţenii sunt chemaţi să decidă în primul rând cine reprezintă România la nivelul PE, în al doilea rând sunt chemaţi la referendumul convocat de preşedinte să spună foarte clar că vor pedepsirea celor care au săvârşit fapte de corupţie şi că nu acceptă iertarea celor care au săvârşit fapte de corupţie prin amnistie şi graţiere”, a spus Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close