Antena 3 CNN Politică Liberalii acuză un sabotaj în Parlament. PNL: Dragnea nu vrea comisie pentru proteste

Liberalii acuză un sabotaj în Parlament. PNL: Dragnea nu vrea comisie pentru proteste

Liberalii acuză un sabotaj în Parlament. PNL: Dragnea nu vrea comisie pentru proteste
20 Aug 2018   •   15:32

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a refuzat nejustificat să convoace sesiunea extraordinară.

„Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a refuzat nejustificat să-şi exercite atribuţiile şi să convoace sesiunea extraordinară care a fost solicitată de o treime dintre parlamentarii PNL şi parlamentarii celorlalţi parteneri din Opoziţie.Preşedintele Camerei Deputaţilor, dl. Liviu Dragnea, nu se poate ascunde în spatele Biroului permanent. Refuzul convocării sesiunii extraordinare arată faptul că PSD vrea să muşamalizeze toate abuzurile grosolane care au fost făcute, toate acţiunile îndreptate împotriva integrităţii fizice a cetăţenilor români care au fost dictate din ordinul politic al PSD.

Faptul că nu se realizează această sesiune extraordinară este vina exclusivă a preşedintelui Camerei Deputaţilor, domnul Liviu Dragnea, care arată încă o dată că nu dă doi bani pe regulamente, pe democraţie şi că mai este şi laş şi fricos şi fuge de orice fel de răspundere pasând răspunderea neconvocării sesiunii extraordinare pe umerii unei persoane", a spus Orban.

 

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea parlament Dragnea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close