Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, val de critici la adresa PSD: „Își fac planuri pentru moțiunea de cenzură. Cum să trăiască fără conexiuni la buget?”

Klaus Iohannis, val de critici la adresa PSD: „Își fac planuri pentru moțiunea de cenzură. Cum să trăiască fără conexiuni la buget?”

Klaus Iohannis, val de critici la adresa PSD: „Își fac planuri pentru moțiunea de cenzură. Cum să trăiască fără conexiuni la buget?”
Sursa foto: Foto: Klaus Iohannis/Facebook
15 Noi 2019   •   18:16

Preşedintele Klas Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, subliniind că social-democraţii continuă cu minciuni şi fake news.

„Minciuni peste minciuni despre mine, despre voi, despre aliații noștri. Asta știe PSD să facă. Au pierdut grav. Au fost trimiși de trei ori acasă de poporul român: la europarlamentare, la referendum și în primul tur la alegerile prezidențiale. PSD își face planuri pentru moțiune de cenzură. Cum să trăiască PSD fără conexiuni la bugetul țării? Nu putem permite așa ceva”, a declarat Klaus Iohannis.

De asemenea, șeful statului a făcut un apel pentru ca toți cetățenii să iasă la vot pe 24 noiembrie în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

„Dacă vrem să arătăm ce loc are PSD în Opoziție, vă rog să-i convingeți pe români să meargă la vot să avem un rezultat clar și evident fiindcă atunci vom avea toată legitimitatea să reconstruim România”, este mesajul președintelui.

Klaus Iohannis participă vineri la o întâlnire cu cetăţenii din Maramureş /organizată de PNL.Reuniunea are loc la Sala Polivalentă Baia Mare şi vor fi prezenţi aproximativ cetăţeni, simpatizanţi ai PNL, parlamentari, dar şi aleşi locali din regiune.

×
Subiecte în articol: Baia Mare Maramureș Klaus Iohannis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close