Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, despre realizările mandatului de președinte: „Cea mai mare este chiar ultima”

Klaus Iohannis, despre realizările mandatului de președinte: „Cea mai mare este chiar ultima”

Klaus Iohannis, despre realizările mandatului de președinte: „Cea mai mare este chiar ultima”
15 Noi 2019   •   19:31

 Preşedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, a declarat vineri că alte realizări ale mandatului său au fost Pactul pentru alocarea a 2% din PIB pentru Apărare şi Summitul de la Sibiu.

"Poate luăm una, aşa, mai de la începutul mandatului, când am convins toate partidele parlamentare să semnam acel Pact pentru 2% pentru Apărare, care ne-a adus realmente într-o poziţie privilegiată şi foarte respectată în NATO şi, dacă vreţi, poate mai spre sfârşitul mandatului - acel Summit de la Sibiu, unde i-am adunat pe toţi liderii importanţi din Europa şi le-am arătat faţa frumoasă a României", a spus Iohannis înainte de a participa la o întâlnire cu simpatizanţii, la Baia Mare, rugat să numească alte două realizări ale mandatului său.

Citește Și Klaus Iohannis, val de critici la adresa PSD: „Își fac planuri pentru moțiunea de cenzură. Cum să trăiască fără conexiuni la buget?”

Miercuri, preşedintele Klaus Iohannis afirma că cea mai mare realizare a mandatului său a fost înlocuirea Guvernului PSD cu ''o putere pentru români''.

"Cea mai mare este chiar ultima, (...) respectiv înlocuirea puterii pesediste cu o putere pentru români, care este sublimată în Guvernul Orban", a spus şeful statului, într-o conferinţă de presă organizată la sediul PNL.

Citește Și Klaus Iohannis, mesaj pentru alegătorii PSD: „Nu cred că pot să-i conving să mă voteze, chit că mi-ar plăcea”

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close