Antena 3 CNN Politică Implicarea foștilor premieri în Dosarul Tel Drum

Implicarea foștilor premieri în Dosarul Tel Drum

Implicarea foștilor premieri în Dosarul Tel Drum
16 Noi 2017   •   19:35

Sorin Grindeanu și Victor Ponta sunt printre martorii în Dosarul Tel Drum. Cum a fost trădat Liviu Dragnea chiar de oamenii săi apropiați, a fost explicat în emisiunea „La Ordinea Zilei”.

De exemplu, întrebat despre audierea sa de la DNA, fostul premier Sorin Grindeanu a încercat să se apere, în emisiunea Obiectiv de la Antena 3, susținând că nu a știut unde mergea la pescuit cu Liviu Dragnea.

„Cred că am fost înaintea lui Victor Ponta la DNA, el a venit după câteva zile. Nu știu din ce cauză. Probabil că dacă n-aș fi fost la pescuit atunci la Belina și nu ar fi apărut public aceste poze, nu ar fi fost pomenit nimic de mine în acest dosar. a ami fost o audiere înaintea mea, am așteptat pe hol, încă o oră a fost audierea și de aia a apărut așa mult. Foarte bine nu am știut în ce județ mă aflu. Știam că este în sudul României, Giurgiu, Teleorman. Am mers la pescuit, am plecat, nimeni nu s-a manifestat ca proprietar”, a declarat Grindeanu.

La rândul său, Victor Ponta susține despre audierea sa de la DNA: „Eu cred că şi Grindeanu şi Teodorovici şi eu greşim tot explicând ceva ce este clar pentru orice om cinstit - că am fost chemaţi ca martori conform legii şi am spus doar ce ştim conform legii (ceea ce trebuie să facă orice om într-o ţară normală)!", a scris Ponta, pe Facebook

Și fostul ministru Eugen Teodorovici, preşedinte al Comisiei de Buget Finanţe din Senatul României, a negat faptul că l-ar fi denunțat pe Dragnea la DNA.

 „Nu am denunţat pe nimeni, nici pe Liviu Dragnea. În 2014 se zvonea pe la colţuri că aş fi făcut denunţ împotriva lui Liviu Dragnea la OLAF. Se credea că dacă sunt în conflict cu el îl pot denunţa. Este eronat.

Eu am scris la OLAF întrebând dacă e vreun document trimis în România la care OLAF nu are un răspuns. Pentru a infirma acest scenariu, am cerut dacă e vreun document la Fonduri Europene. Nu a existat niciun document.

Nu m-a întrebat Dragnea nimic. Concluzia DNA e a lor, uitaţi-vă pe declaraţia mea. Eu am spus doar că nu știu dacă există vreo legătură între Dragnea și Tel Drum. Nu l-am denunțat pe Dragnea”, a spus Teodorovici.

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close